Neuscorrectie Almere

Neuscorrectie Almere

Wat doet neuscorrectie Almere?

Neuscorrectie is een operatie die wordt gedaan om het uiterlijk van de neus te veranderen. Denk hierbij aan de grootte en vorm van de neus. Neuscorrectie is de 3e meest gebruikte vorm van plastische chirurgie.

Welkom bij onze praktijk in Almere. Een grote portie van alle operaties die wij hier doen is neuscorrectie. Een neusoperatie is vaak een lastige procedure. Het is de bedoeling om nasale onderdelen, cosmetisch te herstructureren. Dit moet gedaan worden zonder dat de functie van de neus verloren gaat. In andere worden, het is belangrijk dat je neus er na de operatie niet alleen goed uitziet, maar ook nog goed werkt.

Voor wie is een neuscorrectie het beste?

De beste kandidaat voor een neuscorrectie in Almere operatie is een persoon met een probleem die beide de patiënt en de chirurg kunnen zien. Het is het allerbeste als het fysiek en emotioneel is. De klachten van die patiënt moeten overeenkomen met wat de chirurg kan vinden. Het moet duidelijk zijn voor de patiënt dat er een lange rust periode nodig is voor de beste resultaten.

Wat is een nasale obstructie?

De meest voorkomende oorzaak van een nasale luchtwegobstructie is een afgeweken neustussenschot.
Een neustussenschot is een constructiedeel gemaakt van kraakbeen en botten omringd door slijmvlies. Dit houdt de rechter en linkerzijde van de neus vanbinnen gescheiden.

Wanneer de luchtweg erg dicht zit, buigt het tussenschot van de ene kant naar de andere. Dit kan de luchtstroom blokkeren waardoor het moeilijker wordt om te ademen. Vaak wordt dit deel tijdens onze neuscorrectie operatie in Almere recht gezet, verplaats of soms weggehaald om het ademen weer makkelijk te maken.

Neuscorrectie consult in Almere

Voordat je bij ons in Almere een neuscorrectie operatie krijgt zullen we met je in gesprek gaan. Dit gesprek kan vaak lang duren omdat het erg belangrijk is. In dit gesprek willen we duidelijk leren begrijpen wat jou het meest irriteert aan jouw neus.

We maken foto’s van je neus om een goed beeld te krijgen van de mogelijke problemen. Wij doen er alles om de operatie van jouw neus zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor moeten wij heel duidelijk met jou overleggen over wat we gaan doen, hoe we het gaan doen en de risico’s.